Летимо досліджувати нове: Таїланд відкриває ще три провінції для туристів

Згідно з розширеною програмою "пісочниці", уряд Таїланду вирішив ввести нові правила в'їзду для трьох інших тайських провінцій — Крабі, Пхангнга, Сураттхані. 

З 11 січня українські туристи вже можуть відвідувати вищевказані провінції, до числа яких відносяться острови Самуї, Ко Панган і Ко Тао. Варто відзначити, що материкова частина країни залишиться як і раніше недоступною для мандрівників. 

Колишні правила в'їзду діють для всіх провінцій. Туристам необхідно буде надати сертифікат про вакцинацію, негативні результати ПЛР-тесту, зробленого не більше, ніж за 72 години до вильоту, а також підтвердження бронювання готелю і страховий поліс. 

Тури в Таїланд

Крім цих правил, туристам потрібно здати 2 ПЛР-тесту протягом свого відпочинку в Королівстві Таїланд. Мандрівникам, які планують свою подорож у нещодавно відкриті провінції, також доведеться пройти 7-денний карантин. 

Однак під час карантину туристам немає необхідності перебувати в межах території готелю. Влада дозволяє подорожувати в межах острова, а також провінції, відвідуючи місцеві пам'ятники культури та інші цікаві місця. 

У зв'язку з тим, що Індія зовсім недавно посилила свої правила в'їзду, Таїланд — ідеальна країна для зимового відпочинку. Азіатський колорит, смачна кухня, тепле моречко і безліч екзотичних фруктів вже чекають! З цінами на Тури в Таїланд ви зможете ознайомитися тут.