Балі відкривається для туристів з 4 лютого: які обмеження діють?

Індонезійський уряд повідомив про відкриття острова Балі для вакцинованих туристів з 4 лютого. 

Місцева влада відкрила острів для подорожей ще в жовтні, але туди могли подорожувати тільки туристи з певних країн. Зараз же Балі доступний для мандрівників з усіх країн, але за умови дотримання ряду обмежень. 

Також скоротили і обов'язковий термін перебування на карантині для щеплених іноземних громадян. Тепер туристам необхідно самоізолюватися на 5 днів, раніше ж цей термін становив 7 днів. 

Термін скорочення самоізоляції пов'язаний з тим, що інкубаційний період штаму Омікрон становить близько 3 днів — саме цей варіант covid-19 переважає в тих країнах, звідки прибувають основні туристичні потоки. 

Тури в Індонезію (Балі)

З метою відродження туризму Індонезії, громадянам інших країн дозволено летіти прямими, а також міжнародними стикувальними рейсами без обов'язкової пересадки в Міжнародному аеропорту Джакарти або Манадо. 

Повідомляється, що авіакомпанія Singapore Airlines відновлює міжнародні рейси на Балі з 16 лютого. Мандрівники зможуть дістатися до Балі з пересадкою в Сінгапурі. 

На сьогоднішній день, влада Індонезії обговорює питання інших вимог для в'їзду. Питання Оформлення візи та обов'язкової медичної страховки будуть розглянуті окремою постановою найближчим часом.