Wizz Air відновлює польоти в 10 країн

Угорський лоукостер "Wizz Air" в грудні планує запустити авіасполучення в 10 європейських країн, в число яких увійшли: Австрія, Угорщина, Німеччина, Данія, Італія, Литва, Польща, Португалія, Словаччина, Естонія.

Розклад авіамаршрутів в вищевказані країни повністю залежить від "зеленого списку" - переліку дозволених для поїздок країн, який складається владою. Уже зараз громадяни України можуть забронювати авіаквиток з вильотом з Києва в Біллунн, Братиславу, Будапешт, Відень, Гамбург, Катовіце, Копенгаген, Краків, Лісабон, Неаполь, Пардубіце і Познань. Авіакомпанія також пропонує вильоти зі Львова до Берліна, Братислави, Вільнюс, Пардубіце, Щецін; з Харкова до Відня, Вроцлав, Гданськ, Дортмунд, Краків.

"Відновлення авіамаршрутів прямо пов'язане з рішенням урядових органів. У разі, якщо уряд вирішить прибрати ту чи іншу країну з зеленої зони, здійснення перельотів за відповідними маршрутами буде відкладено на невизначений термін. Під час вимушеної скасування рейсу авіакомпанією, пасажири отримують компенсацію в розмірі 120% від початкового тарифу. Компенсацію нараховують в формі WIZZ-кредиту - ваучера, яким можна скористатися протягом 24 місяців після скасування певного рейсу. Клієнти також можуть вибрати компенсацію грошовими коштами на банківський рахунок ", - передає начальство авіакомпанії Wizz Air.

Квитки вже можна придбати на офіційному сайті авіакомпанії.