Лоукостери планують запустити рейси до Валенсії  та Тбілісі

Угорський і український лоукостери Wizz Air, а також Bees Airline повідомили про запуск регулярних рейсів зі Львова до Валенсії  та Тбілісі. 

Український лоукостер планує запустити свої рейси зі Львова до столиці Грузії з 28 грудня. Частота польотів буде залежати від тижня виконання: вона буде варіюватися від 1 до 2 рейсів на тиждень. Польоти будуть відбуватися по вівторках.

Туры в Грузию

Польотна програма буде орієнтована на туристів, які хотіли б справити Новий Рік на грузинських курортах. У 100 кілометрах від Тбілісі розташований гірськолижний курорт Гудаурі. 

Найнижчий тариф Bees Airline включає в себе одну одиницю ручної поклажі габаритами до 55х40х23 см і вагою до 7 кілограм. Також дозволяється взяти з собою салон чоловічу або жіночу сумку, ноутбук. 

На сьогоднішній день, український лоукостер запланував свою польотну програму до 1 лютого 2022 року. Також Напередодні новорічних свят планується виконати додаткові рейси в четвер (30 Листопада) і суботу (8 і 15 Січня). 

Wizz Air ж планує вийти на лінію Львів-Валенсія з 1 липня 2022 року. Враховуючи великий термін до фактичного виконання рейсів, опублікований розклад вважається лише приблизним. Поки що лоукостер має намір виконувати регулярні польоти з частотою два рази на тиждень. 

Тури в Іспанію

Авіакомпанія в силах внести зміни як в розклад, так і в частоту польотів. Мінімальний тариф угорського лоукостера включає в себе ручну поклажу з габаритами до 40х30х20 см і вагою до 10 кілограм. 

Wizz Air, після підписання Угоди про відкрите небо між Україною та Євросоюзом, анонсував запуск двох інших рейсів навесні 2022 року: Львів-Мадрид і Львів-Барселона.