Локдаун — не перешкода для подорожей!

Летіти чи не летіти? Ось у чому питання…

Згідно з постановою Кабміну України від 9 грудня 2020 р., локдаун триватиме з 8 по 24 січня 2021 року. Уряд не має наміру вводити заборону на міжнародне авіасполучення.

З переходом на віддалений формат роботи з'явилася ідеальна можливість попрацювати на білосніжних пляжах теплих країн або покататися на гірськолижному курорті. Наприклад, забронювавши у нас тур в Єгипет, Туреччину, Домінікану, Мексику, ОАЕ, Занзібар або на Мальдіви, вам не доведеться переживати про оформлення відпустки. При бажанні наші експерти підберуть для вас прекрасні варіанти готелів з високошвидкісним Інтернетом.

Уявіть наступну картину: відеоконференція з колегами з номера з прекрасним видом на бірюзові води Індійського океану ... Прекрасно, чи не так?

Ми рекомендуємо не побоюватися подорожувати, а, навпаки, скористатися такою чудовою можливістю. Можливістю полетіти від примх погоди Києва, від похмурих днів і похмурих облич до сонця і моря позитиву! Адже зараз найкращий час – це новорічні свята, різдвяні канікули і, наступний за цим, період локдауну, коли ми будемо обмежені в своїх пересуваннях та в звичному способі життя.

До відома, салони літаків обладнані спеціальними фільтрами, а в аеропортах впровадили односторонній рух по терміналах, з турботою про Ваш комфорт і безпеку. Авіаперевізники та туристичні оператори ввели гнучкі правила скасування і повернення грошових коштів, у разі непередбачених обставин.

подорож

Більшість готелів практикують метод безконтактного ресепшена, який дозволяє здійснити заїзд і виїзд в готель без сторонніх осіб, можна відчути себе VIP-гостем або знаменитістю. Тимчасово скасована концепція шведських столів, а це означає, що ми отримали додатковий сервіс в ресторанах за ті ж гроші. А через додаток системи рум-сервісу можна зробити замовлення через смартфон і отримати його під дверима номера.

У вищевказаних курортних країнах, скрізь дотримуються правила масочного режиму і соціального дистанціювання: ризики зараження зведені до абсолютного мінімуму, плюс до всього – в цей час не буде таких суворих обмежень, які вводять у нас.

турист

Як Ви вже зрозуміли, введені карантинні запобіжні заходи швидше плюс, ніж мінус: можна насолодитися відпочинком без натовпів туристів, розкиданої їжі в ресторанах і черги при заселенні.

Через це бажаючих полетіти багато, а місць в готелях, особливо на авіарейсах, все менше і менше! Радимо не відкладати придбання путівки, оскільки ціни стають все вище, а кількість місць значно знижується.

Придбати найкращі тури на цей період можна перейшовши за посиланням. Встигніть, поки все не розібрали!