Реєструйтеся в нашому додатку і отримаєте 500 гривень!

Давно хотіли відпочити від сірої рутини? Вам хотілося б зарядитися вітаміном D, наїстися тропічних фруктів, а також відпочити душею і тілом? Поїхати до теплого узбережжя моря стало ще простіше!

Організувати поїздку туди, де панує вічне літо, тепер можна в пару кліків через додаток Bronix.ua. При реєстрації в нашому додатку ви зможете отримати 500 гривень на ваш особистий рахунок в подарунок!

Дану суму ви зможете витратити на придбання туру через наш додаток. Немає необхідності їхати в фізичний офіс турагентства, стояти в кілометрових пробках і навіть заходити на наш сайт через браузер. 

Завантаживши безкоштовний додаток Bronix.ua, Ви отримуєте безліч унікальних особливостей і фільтрів, які допоможуть знайти тур мрії за найвигіднішими цінами. 

Ціни на тури регулярно оновлюються: відстежуйте зниження і підвищення цін онлайн! Для вашої зручності у нас є турхантер, який буде вас регулярно повідомляти про всі зміни у вартості путівок.

Для більш комфортного пошуку турів можна скористатися такими фільтрами, як опис готелю, його зірковість, місце розташування на карті та відгуки незалежних туристів. 

Функція календаря цін допоможе відстежити розцінки по обраному вами напрямку. Карта цін допоможе в тому випадку, якщо ви ще не визначилися з напрямком: Райські Мальдіви, далекий Занзібар або екзотичний Таїланд. 

Встигніть забронювати свою путівку мрії через наш мобільний додаток! Доступно в AppStore і Google Play.