Причини поїхати на Кубу

Острови свободи звуть: тут ви зможете позасмагати на мальовничих пляжах, поплескатися в блакитних водах Карибського моря і забути про рутинні справи. Команда Bronix.ua зібрала список причин, чому вам варто відправитися на Кубу саме зараз.

Красиві пляжі 

Путівки на Кубу

Три сотні Кубинських пляжів захоплюють навіть самого бувалого мандрівника своїм білосніжним пісочком і бірюзовою морською водою. Варто відзначити, що доступ до цих природних красот не обмежується владою, що є певною перевагою даного напрямку. 

Деякі пляжі відносяться до приватної території готелів, проте це не повинно вас зупинити від бездоганного пляжного відпочинку. Туристи також можуть вільно користуватися шезлонгами і парасольками. Варадеро, Кайо-Коко, Анкон, Лос Фламенкос і багато інших пляжів чекають саме вас!

Музей під відкритим небом 

Місцеві архітектурні шедеври змішують в собі традиції арт-деко і французького неокласицизму. Можливо, це нічого не говорить, але повірте на слово — кожна будівля на Кубинських курортах і їх яскраві Фасади точно викличуть у вас захоплення. 

Прогулюючись уздовж звивистих вуличок Тринідаду або Гавани, кубинської столиці, Ви зможете помітити безліч архітектурних споруд, внесених до Списку Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО. Знімки біля них виходять що треба.

Ретро-автомобілі

Тури на Кубу

Куба-справжній рай для любителів старовинних автомобілів. По кубинським звивистих вуличках донині бадьоро роз'їжджають справжнісінькі раритети. Навіть люди, які не розбираються в автомобілях, будуть в захваті від подібного. В якості звичайного таксі за вами може приїхати ретро-кабріолет. 

Природні краси і море пам'яток

На південному сході держави розміщується могутній гірський ланцюг, що є домом для величних водоспадів, унікальних представників флори і фауни, а також печер, прихованих від очей звичайних людей. Напрямок ідеально підійде для гірських походів і возз'єднання з природою. 

Кубинська історія сповнена масштабних подій — вона відображена в численних музеях острова, в тому числі і в Музеї революції, а також в Мавзолеї відомого революціонера, Че Гевари. У вас буде можливість доторкнутися до історії кубинського соціалізму. 

Із зими — в літо за вигідними цінами

Відпочинок на Кубі

Високий сезон в Кубі випадає на період з листопада по квітень. Ви зможете насититися морським повітрям, екзотичними фруктами і вітаміном D, якого так не вистачає в вогкі зимові дні. Відкиньте всі справи на потім-поїдемо заряджатися енергією на Кубинських курортах!

Більш того, вам не доведеться терпіти тривалі пересадки. На Кубу з Києва курсують прямі чартерні рейси, що набагато полегшить вашу подорож. Замовляйте тури на Кубу за привабливими цінами на нашому сайті! Більше вигідних турів ви зможете знайти в нашому додатку Bronix.ua.