По всьому світу: найромантичніші місця

Наша планета дивно красива: куточки первозданної природи сусідять з сучасними мегаполісами, наповненими скляними хмарочосами, чиї вершини губляться між густих хмар. Деякі краї Землі вселяють спокій та умиротворення, другі — звільняють від кайданів минулого, а треті — наповнюють душу романтикою.

Подорож заграє яскравими фарбами в супроводі улюблених людей, на чиє плече можна покласти голову і заснути міцним сном в салоні літака. Супутник в подорожі зможе розділити кожен момент, пробувати щось нове і досліджувати невідомі місцевості разом з вами.

Незалежно від того, святкуєте ви медовий місяць, річницю весілля або просто роздумуєте щодо спільного відпочинку після довгоочікуваного відкриття кордонів всіх країн, радимо розпланувати свою подорож з другою половинкою за допомогою нашого списку найромантичніших місць.

Що ж, дорогий мандрівник, вирушаймо знайомитися з найромантичнішими місцями у всьому світі? Також рекомендуємо ознайомитися з порадами, як подорожувати та не розлюбити. Таким чином, ви зможете зберегти гармонію у власних відносинах під час поїздок за кордон.

Санторіні, Греція

Відпочинок на Санторіні

Добиратися до грецького острова трохи важкувато, але повірте — це того варто. Багато молодят проводять свій медовий місяць саме тут. До настання сутінків небо забарвлюється в яскраві рожеві, помаранчеві і часом золотисті кольори. Проводьте захід сонця на узбережжі Егейського моря в компанії зі своєю коханою людиною — таке побачення надовго вам запам'ятається. 

Багато п'ятизіркових готелів та першокласних ресторанів острова побудовані на скелястих схилах. Закохані пари на Санторіні зможуть забронювати свій столик в ресторані або просторий номер в готелі, щоб насолодитися відокремленою атмосферою. Для більш зручного пересування по території острова рекомендуємо орендувати автомобіль.

Балі, Індонезія 

Відпочинок на Балі

Напрямок буквально створено для романтичних подорожей. Індонезійський острів зачаровує туристів своїми білосніжними пляжами, первинною природою і багатою культурою. Мальовничі пейзажі Балі зовні нагадують фотографії з листівок, саме тому мандрівники щорічно віддають свою перевагу саме цьому напрямку.

Якщо ви хочете подалі втекти від шуму міських мегаполісів та насолодитися тишею, тоді відпочинок на Балі просто призначений для вас! Настійно рекомендуємо відвідати красивий водоспад Гітгіт. У разі, якщо ви попрямуєте туди рано вранці, ви навіть зможете поплавати в його водах тільки вдвох. 

Стамбул, Туреччина

Відпочинок в Туреччине

Будьте акуратніше, місто закохує в себе з першого погляду. Навіть римський імператор Костянтин Великий піддався чарам колишнього Константинополя, що той навіть переніс сюди столицю Римської імперії в 330 році до нашої ери. З тих пір, Стамбул продовжує вабити мандрівників.

Вам треба відвідати такі легендарні пам'ятки культури, як Блакитна мечеть, палац Топкапі та собор Святої Софії. Обов'язково прогуляйтеся по історичному району Султанахмет і по більш сучасному Таксиму, насолоджуючись місцевою атмосферою. Швидше вирушайте підкорювати Стамбул за вигідними турам в Туреччину!

Париж, Франція

Відпочинок у Франції

Коли мова заходить про романтичну столицю світу, голову відразу відвідують думки про Париж. Європейське місто приваблює романтикою вузьких мощених вуличок, затишних кафе і повсюдним ароматом домашньої випічки. Безліч історичних пам'яток точно не дадуть вам занудьгувати.

Навесні рівень романтики у французькій столиці досягає критичних позначок. Напрямок дає нав'язливе бажання знайти любов на все життя навіть самим завзятим одинакам. Поснідайте каву з круасаном, візьміть велосипед на прокат та вирушайте вивчати Париж!

Мальдівські острови

Відпочинок на Мальдівах

Білосніжні Піски місцевих пляжів, бірюзові води Індійського океану та атмосфера усамітнення вабить багатьох мандрівників. Що може бути краще райського відпочинку на Мальдівах разом зі своїми улюбленими? Насолоджуйтеся заколисуючим шумом океану, чудовими пейзажами і відокремленою атмосферою.

На островах ви зможете практикувати свої навички дайвінгу або, навіть, спробувати це вперше. Розвинена туристична інфраструктура пропонує безліч готелів з високоякісним обслуговуванням. Ви зможете орендувати бунгало зі скляною підлогою, яке буквально "виросло" з морської води. Тури на Мальдіви подарують вам валізу приємних спогадів, привезених з відпочинку!

Венеція, Італія

Відпочинок в Італії

Звичайно, як же без чарівної кокетки Венеції? При відвідуванні міста Північної Італії метелики в животі буквально оживають, вдихаючи ковток свіжого повітря. Венеція здивує навіть найдосвідченіших мандрівників, представляючи собою розсип зі ста крихітних островів. 

Водна прогулянка по вузьких водних каналах просто обов'язкова! Відвідування італійських пам'яток культури дозволить ознайомитися з готичною епохою і знаменитим Ренесансом. Не забудьте прикупити унікальні вироби ручної роботи на площі Сан-Марко та робіть якомога більше фотографій.

Крабі, Таїланд

Відпочинок в Таїланді

Тайська провінція приваблює блакитною гладдю моря, казковими пляжами і смачною кухнею за демократичними цінами. Крабі - це найромантичніший та спокійний курорт Таїланду. Тут ви зможете тимчасово відключитися від зовнішнього світу та насолодитися компанією своєї половинки. 

Щоб наживо побачити екзотичних морських істот, досить зайнятися снорклінгом. Обов'язково рушайте на пляж Рейлі, розташований на однойменному півострові. Він оточений високими скелями, тому дістатися до Рейлі можна тільки на моторному човні.

Романтика подорожей

Поїздки в далекі краї допомагають вам не тільки пізнавати навколишній світ, але і самого себе. Спільні подорожі дозволять зарядитися енергією на нові звершення, випробувати зовсім інші емоції, а найголовніше — ділитися враженнями і накопичити величезний багаж спогадів з близькою людиною. Відправляйтеся досліджувати краси планети разом з улюбленими і Bronix!