5 нестандартних курортів Єгипту, де ви ще не побували

Стандартна подорож до Єгипту зазвичай обмежується відвідуванням пірамід в Єгипті, незабутнім дайвінгом в Шарм-ель-Шейху, а також оглядом визначних пам'яток в Хургаді. Але що далі?.. 

Ми допоможемо відкрити для вас Єгипет по-новому! Курорти, зазначені в даній статті, нітрохи не гірше звичного Шарм-ель-Шейха або Хургади. Ну що, збираємо валізи і готуємося до подорожі? 

Ель-Гуна 

Тури в Єгипет

Курорт розташувався в 25 кілометрах від Хургади, тому сюди з легкістю можна відправитися на автомобілі або скористатися послугами таксі. Ель-Гуна зовні нагадує італійську Венецію: комфортні готелі розташувалися на окремих острівцях, а щоб перебратися з одного готелю в інший — потрібно пересісти на човен. 

Тут немає висотних будівель, а всі готелі відрізняються химерними квітами, що виділяє цей курорт серед інших. Респектабельна Ель-Гуна користується великою популярністю серед голландців, німців, а також любителів таких водних видів спорту, як віндсерфінг і кайтсерфінг. 

Мерса-Матрух

Путівки в Єгипет

Хотіли б побувати на Мальдівах? Ми знайшли єгипетську альтернативу: білосніжність піску місцевих пляжів така ж, як на Мальдівських островах. Бірюзові лагуни створюють враження, немов ви перебуваєте зовсім не в Єгипті, а на якихось Сейшелах, тільки подоступнее. 

Тут ви зможете Наживо споглядати ті самі ванни, в яких колись давно купалася сама Клеопатра, згідно єгипетським легендам. Ціни на проживання в готелях Мерса-Матруха трохи завищена, тому рекомендуємо скористатися раннім бронюванням. 

Дахаб 

Вигідні Тури в Єгипет

Якщо ви шукали спокійного і відокремленого відпочинку на теплому узбережжі моря, ви його знайшли! Дахаб розмістився біля підніжжя величних гір, в 100 кілометрах від популярного Шарм-ель-Шейха. Курорт приваблює не тільки своїми чудовими пляжами, але також і насиченою екскурсіонкой. 

Недалеко від курорту також розмістилися дивовижної краси національні парки: там ви зможете ближче познайомитися з флорою і фауною місцевих країв. Також настійно рекомендуємо відправитися в» місце сили " і повторити шлях Мойсея в Джебель-Муса. 

Таба

Курорти Єгипту

Курорт ідеально підійде для мандрівників з маленькими дітьми: навіть за межами готелю тут не зустріти галасливих барів і нічних клубів. Таба допоможе вам забути про всі проблеми хоч на час, насолодитися спокоєм і умиротворенням, а також перейнятися розміреними темпами життя. 

Якщо ви плануєте відправитися в Табу, радимо відвідати острів Фараона, який колись давно був фінікійським морським портом. На острові також розмістився музей у фортеці, який розкриє всі таємниці життя єгипетського султана Салаха Ель Діна. Також тут ви зможете насолодитися красивими видами острова. 

Марса-Алам

Гарячі Тури в Єгипет

Найближчим часом, курорт точно стане одним з головних туристичних центрів Єгипту: тут щосили будуються чотиризіркові і п'ятизіркові готелі з першокласним сервісом. Відпочинок в Марса-Аламі особливо сподобається дайверам, які не проти були б оцінити місцеві коралові багатства. 

Крім пляжного відпочинку і занурень в Червоне море, вам слід відвідати долину Ваді-Хаммамат. Історія свідчить, що кілька тисячоліть тому тут частенько ходили торгові каравани, а також в долині збереглися наскельні малюнки, що датуються другим тисячоліттям до нашої ери. 

Як відпочити вигідніше? 

Щоб знайти найвигідніший тур, рекомендуємо відстежувати гарячі тури або ж скористатися раннім бронюванням. Дані пропозиції допоможуть вам заощадити до -40% від повної вартості туру. Відстежувати тури в Єгипет ви зможете тут, а також в нашому додатку Bronix.ua.