Куди відправитися на відпочинок взимку?

З настанням зими, барвиста картина навколишнього світу різко набуває сірої фарби. З'являється дивна нудьга, що не дозволяє залишати стіни рідної домівки. Величезні потоки людей, подібно запрограмованим зомбі, живуть за принципом "будинок-робота-будинок" протягом трьох зимових місяців. Рівень стресу в такому режимі досягає критичних позначок. Свідомість наполегливо пропонує дві крайності: попросити заслужену відпустку або, що ще гірше, подати заяву на звільнення.

Серед людей виділяються "перелітні птахи", нездатні всидіти на одному місці. Подібні представники суспільства щороку вибирають собі різні місця для зимівлі: Таїланд, Індонезія, ОАЕ, Шрі-Ланка і багато інших країн! Щорічні перекочування з рідних вогких країв допомагають зимі придбати нові фарби.

Наша команда зібрала список теплих країн, ідеальних для відпочинку в зимовий час. Порівняно низькі ціни, відсутність величезного стовпотворіння на піщаних пляжах і мала кількість туристів в готелях-хіба це не прекрасно? Вам буде потрібно тільки паспорт і рука допомоги вірного партнера ваших подорожей – туристичного агентства Bronix.

Індонезія

Країна в Південно-Східній Азії, відмінно підходить своїми кліматичними умовами для зимівлі. Балі – найпопулярніший індонезійський острів з високорозвиненою туристичною інфраструктурою. Готелі різної зірковості розташовані уздовж узбережжя Тихого океану. Мальовничі природні ландшафти, густі тропічні ліси, могутні вулкани неодмінно закохують в себе багатьох мандрівників. Даний напрямок також користується величезною популярністю серед серфінгістів. Пляжі Балі чудові: білосніжний пісок, зовні нагадує цукрову пудру, кришталево чиста морська вода, упорядкована територія. Центри нічного життя острова, Кута і Семіньяк, щорічно тягнуть величезний молодіжний потік бажаючих відірватися по повній в закладах з п'янким серпанком і широким асортиментом алкогольних коктейлів. Санур – курорт, що є храмом спокою і умиротворення. Допоможе відпочити тілом і душею, ідеально підійде для сімейних туристів і новоспечених молодят.

Відпочинок в Індонезії

ОАЕ

Держава, що розмістилася біля Перської затоки. Для європейців, які звикли до помірно-континентального клімату, взимку в Еміратах буде досить комфортно. У холодну пору року температура води варіюється від +18°С до 27°С. Немає необхідності ховатися під кондиціонерами і розплавлятися від спеки по дорозі на пляж. Місцевий сервіс виділяється високою якістю обслуговування і клієнтоорієнтованістю. Скляні хмарочоси неймовірної висоти поруч з колоритними базарами з відносно низькими цінами за сувеніри. ОАЕ – обов'язковий пункт для мандрівників, небайдужих до екзотичного арабського колориту. Вперше спробувати джип-сафарі, розсікаючи по піщаних дюнах, можна за відносно низькими цінами.

Тури в ОАЕ

Таїланд

Один з найпопулярніших туристичних маршрутів в Південно-Східній Азії. Єдиний сезон дощів в країні відсутній: все залежить від обраного Вами курорту. Місцеві готелі виділяються порівняно низькими цінами за відмінний рівень обслуговування. У східній частині країни ідеальним сезоном для дайвінгу вважається період з листопада по березень: відмінна видимість дозволить розгледіти всі краси підводного світу. Культурне надбання Таїланду велике: по території держави розкидано безліч старовинних храмів, великих статуй Будди і пагод. Тайська екскурсійна програма вкрай насичена: маленьким туристам надається можливість подивитися на шоу дельфінів, крокодилів і покататися верхи на доброзичливому слоні, підгодовуючи його бананами. 

 Відпочинок в Таїланді

Шрі-Ланка

Райський шматочок землі, віддалений від нескінченного Гулу мегаполісів з багатомільйонним населенням. Шрі-Ланкійці спіткали істинний дзен – іншими словами розмірене, неквапливе життя місцевих жителів ніяк не поясниш. На південному заході острова взимку стоїть тепла погода з короткими дощами, що не створює незручностей туристам. Морська вода комфортна для купання, дайвінгу, серфінгу та інших водних видів спорту. Острів не обділений багатою культурною спадщиною: в далекому минулому, в Коломбо, ще колись столиці Шрі-Ланки, проходили найважливіші торговельні шляхи. Кожен турист знайде заняття собі до душі на острові. Берегова лінія простягається на тисячі кілометрів білосніжного піску і кокосових пальм. Місцевий підводний світ багатий химерними кораловими рибами, саме тому на острові розташований великий дайвінг-центр. 

 Тури на Шрі-Ланку

В'єтнам

Країна, що дивує первозданністю своєї природи і насиченою історією. У країні існує безліч національних парків з перш небаченими представниками флори, фауни. Любителі екскурсійного відпочинку відзначають велику кількість королівських палаців колишніх імператорів, різноманітних пагод. Оксамитовими місяцями у В'єтнамі прийнято вважати січень, лютий. Південна частина держави зустрічає яскравим сонцем, комфортною погодою і відсутністю спекотної спеки. Морська вода температурою нагадує парне молоко. Взимку ці краї не облюбовані підвищеною увагою туристичних потоків, тому ціни на проживання в п'ятизіркових готелях досить демократичні. В'єтнам вабить дайверів найнижчими цінами на занурення в світі.

Відпочинок у В'єтнамі