Куди поїхати відпочивати в квітні?

Після тривалих українських холодів та мінливої погоди весни хочеться втекти куди подалі — ближче до теплого моречка та ласкавого сонечка. Високий туристичний сезон, як правило, бере свій початок приблизно в кінці травня. Тоді ціни починають стрімко зростати вгору, а кількість відпочиваючих збільшується в геометричній прогресії. Коли ж варто їхати відпочивати вигідно? 

Квітень гарний своїми низькими цінами на відпочинок, тому що сезон відпусток і травневі свята ще не настали. Більш того, у багатьох курортних країнах переважає сприятлива погода без опадів. Насичені екскурсійні програми, безкрайні пляжі та мальовничі ландшафти чекають саме на вас! Це відмінна можливість набратися сил для нових звершень, отримати величезний запас безтурботних спогадів.

гарячі тури

З настанням пандемії, більшість туристичних країн оголосило про закриття своїх кордонів, на підставі чого список доступних напрямків значно порідшав. Багато мандрівників задаються наступним питанням: куди можна відправитися, щоб добре відпочити? Наша команда з радістю допоможе вам розібратися в даному питанні! 

Також ми рекомендуємо відстежувати наш аккаунт в Instagram, де публікуються найвигідніші пропозиції. Все скоро там намічається дещо цікаве, тому не прогавте!

Єгипет

Путівки в Єгипет

Країна є повним уособленням відомої загадки про ялинку «взимку і влітку завжди одного кольору». Погодні умови дозволяють туристам відправитися в Шарм-ель-Шейх або Хургаду. У квітні тут немає такої виснажливої літньої спеки, і буде комфортно для відвідування знакових пам'яток. Тури в Єгипет допоможуть вам подорожувати вигідно!

Як відвідати?

Для відвідування Єгипту немає суворих правил для в'їзду: достатньо лише надати негативні результати ПЛР-тесту, який був зроблений не менше, ніж за 72 години до вильоту. Дітям до 6 років немає необхідності здавати ПЛР-тест. Медична довідка повинна бути англійською мовою і містити унікальний QR-код. 

Що подивитися?

Тури в Єгипет

Кілька тисячоліть тому тут влаштувалися стародавні цивілізації, які залишили після себе величезну кількість пам'яток культури. Єгипет прославився своїми пірамідами - єдиним дивом світу, що дійшла до сьогоднішніх днів. Поїздка в країну дозволить дізнатися більше про культуру єгиптян і буквально доторкнутися до історії в ході цікавих екскурсій. 

  • Піраміди Гізи.
  • Гора Моісея. 
  • Долина фараонів.
  • Храм Луксора.
  • Національний парк Рас-Мохаммед. 

Чим зайнятися?

Туристи зможуть насолодитися не тільки чудовим пляжним відпочинком, а й насиченою екскурсійною програмою. Також в Єгипет регулярно з'їжджаються професійні дайвери з усього світу, зачарованими багатством підводного світу Червоного моря. Обов'язково навчіться основам дайвінгу, а ті, хто побоюється повноцінних занурень, можуть спробувати снорклінг. Барвисті корали і химерні рибки з цікавим забарвленням, закохують в себе з першого погляду. 

Туреччина

Тури в Туреччину

Країна завжди користувалася величезною популярністю серед вітчизняних туристів. В середині весни бажано відправлятися на південні курорти країни: Анталія, Мармарис, Аланія, Белек, Сіде і Кемер. Туристи, які планують відправитися відпочивати до Туреччини, зможуть значно заощадити на своєму відпочинку. Більш того, купатися на південних курортах вже можна.

Як відвідати?

Згідно з державною постановою Міністерства охорони здоров'я Туреччини, всім іноземним громадянам з 15 березня необхідно заповнити електронну анкету протягом 72 годин до в'їзду. В ході даної анкети вам буде надано індивідуальний HES-код, який дозволить вам пересуватися по території країни. Також потрібно буде надати негативні результати ПЛР-тесту, зробленого не менше, ніж за 72 години до прибуття. 

Що подивитися?

Путівки до Туреччини

Країна зустріне вас своїм багатим культурним надбанням і східним колоритом. Вас чекають красиві пейзажі Босфору, стародавні пам'ятники культури з особливою загадковістю та таємничістю. Відвідуючи турецькі пам'ятки, ви можете миттєво перенестися в східні казки. 

  • Собор Святої Софії. 
  • Термальні джерела Памуккале.
  • Червона вежа. 
  • Стародавнє місто Фазеліс. 
  • Вогняна гора Янарташ. 

Чим зайнятися? 

Туреччина не обмежується одним пляжним відпочинком, популярною концепцією "все включено" в готелях і насиченою екскурсійною програмою. Любителі активного відпочинку можуть насолодитися походами на природу, дайвінгом, рафтингом, сафарі і польотом на повітряних кулях. Сімейні туристи шалено порадують своїх дітей відвідуванням парків розваг, аквапарків, дельфінаріїв, яких в Туреччині незліченна безліч. 

Мальдіви

Тури на Мальдіви

Всесезонний курорт зустріне вас білосніжними пляжами, бірюзовою водою Індійського океану і першокласним сервісом в готелях. Хоч в квітні тут часто йдуть дощі, але вони короткочасні і не завадять туристам відпочивати. Ціни на відпочинок на Мальдівах значно знижуються, що добре підійде туристам, які хотіли б побувати на райських островах, заощадивши. 

Як відвідати?

Всім іноземним громадянам необхідно заповнити декларацію про здоров'я за 24 години до прильоту на Мальдівські острови. Також туристи повинні надати негативні результати ПЛР-тесту, зробленого не менше, ніж за 96 годин до прильоту. Виняток становлять діти віком до 1 року. 

Чим зайнятися?

Путівки на Мальдіви

Головною родзинкою Мальдівських островів вважається Пляжний відпочинок. Всі місцеві краси розташовані нижче рівня моря, а розваги зосереджені на курортних зонах. Купатися, засмагати, займатися снорклінгом і дайвінгом — всі місцеві розваги так чи інакше пов'язані з океаном. Також ви зможете насолодитися розслабляючими спа-процедурами і водними прогулянками на моторному човні по мальовничих атолах. 

Домінікана

Тури в Домінікану

Острівна держава, оточена Карибським морем, порадує вас своєю спокійною атмосферою і самітністю. Білосніжні пляжі, кокосові пальми і теплі морські води — це саме те, що потрібно, щоб відпочити від робочих буднів. Сезон дощів настає тільки в травні, тому відпочивати в тропічному раю в квітні досить комфортно. З турами на Домінікану ви можете ознайомитися тут.

Як відвідати? 

Негативні результати ПЛР-тесту для в'їзду на територію Домініканської Республіки не потрібно. Тестування також може бути проведено в аеропорту при наявності наявних симптомів. З 1 лютого 2021 р. туристи повинні заповнити анкету на сайті міграційного контролю, де вам видадуть два QR коду — на приліт і виліт з країни. Анкету можна заповнити онлайн після прикордонного контролю, але ми рекомендуємо заповнювати її за 72 години до вильоту. 

Що подивитися?

Путівки в Домінікану

Домінікана може порадувати не тільки своїми гарними пляжами, але і величезною кількістю цікавих і красивих місць, які можна подивитися. Тут розташовані як природні, так і культурні пам'ятки. Обов'язково відвідайте наступні місця:

  • Санто-Домінго.
  • Лагуна Дуду. 
  • Водоспад Ель-Лимон. 
  • Альтос-де-Чавон. 
  • Національний парк Лос-Айтісес.

Чим зайнятися?

Крім пляжного та екскурсійного відпочинку, ви зможете зануритися і розглянути підводні краси Карибського моря. Також тут надають можливість поплавати з грайливими дельфінами у відкритому морі. Ще одна цікава розвага-прогулянка по Санто-Домінго, вулиці якого і будівлі включені в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.