Куди поїхати відпочивати на Новий Рік?

З наближенням зимових свят у багатьох любителів подорожей виникає питання: «Куди поїхати відпочивати?». Новий Рік і Різдво щедро обдарували великою кількістю червоних днів календаря. Можна не виходити на роботу, а у школярів і студентів зовсім зимові канікули. Чи це не відмінна можливість відправитися на море без витрат відпускних днів? 

Однак варто відзначити, що доступних цін напередодні Нового року просто не існує. Це пов'язано з тим, що на подібні свята попит на готові турпакети критично високий. Щоб уникнути величезних переплат, рекомендуємо подбати про свою відпустку заздалегідь.

Рекомендуємо скоріше скористатися Раннім бронюванням. Воно допоможе вам заощадити до -40% від повної вартості туру. Тільки уявіть, як це значно скоротить сімейні витрати на відпочинок. Команда Bronix зібрала список країн, де можна чудово відпочити і відзначити зимові свята. 

Таїланд

Тури в Таїланд

Даний напрямок зовсім недавно оголосив про своє довгоочікуване відкриття острова Пхукет для вакцинованих туристів. Закохатися в цей острів з першого погляду дуже легко: туристи душі не чують в первозданній природі, великому асортименті екскурсій, колориті тайської культури і, звичайно ж, в мальовничих пляжах з оксамитовим піском. 

Перед відвідуванням тайського острова обов'язково подивіться фільм «Пляж» з Леонардо ДіКапріо. Таким чином, ви надихнетеся духом авантюризму головного героя, постараєтеся знайти свою скарбницю на цьому острові і будете заряджені на подорожі. Рушайте насолоджуватися пляжним відпочинком на пляж Най-Харн-він відрізняється пологим входом в море, що буде зручно для подорожі з дітьми. 

Також маленькі мандрівники можуть відвідати тематичний парк розваг «FantaSea», де є можливість ближче познайомитися з історією Пхукета, його культурою і традиціями. Покатайтеся на водних гірках в аквапарку "Splash Jungle": діти точно будуть в захваті! 

Єгипет 

Тури в Єгипет

Чого тільки немає в Єгипті? Напрямок з давніх часів асоціюється з першокласним сервісом за доступними цінами. Піщані пляжі, відпочинок в готелях за концепцією «Все включено», насичена екскурсійна програма, цікаві анімації нітрохи не дозволять туристам скучити. На території багатьох готелів єгипетських курортів є власні аквапарки, дитячі клуби і навіть парки атракціонів. 

Дітям також варто відправитися в морську прогулянку на піратському кораблі: хлопчики відчують себе справжніми піратами і можуть навіть захопитися, почавши грабувати повз проїжджаючі катери. Туристам різного віку буде цікаво відвідати знамениті піраміди Гізи, Долину царів, Луксор та інші культові місця Єгипту. 

Домінікана 

Тури в Домінікану

Білосніжні пляжі, що розкинулися на узбережжі Карибського моря, приваблюють українських туристів вже не перший рік. На курортах Домініканської Республіки панує атмосфера нескінченного свята: зустріти Новий рік нудно тут буде елементарно неможливо. 

Насолодіться відпочинком на шикарних пляжах Баваро і Коста-дель-Мар — кожен з них буквально зійшов з обкладинок путівників і листівок. Також туристам випаде можливість спробувати себе в дайвінгу і розглянути підводні краси Карибського моря.

Мальдіви

Тури на Мальдіви

Хто б не хотів відсвяткувати настільки знаменне свято на казкових островах, де всі пейзажі-немов з відредагованих фотографіях з Інтернету? Напередодні Нового року на Мальдівських островах організовується маса цікавих заходів: різні спортивні заходи, концерти з живою музикою, гастрономічні виставки і навіть галасливі дискотеки на пляжі. 

Також туристи зможуть насолодитися спокійною атмосферою атолів, де все життя протікає в повільному темпі. Так ви зможете відпочити від рутинних справ, суєти мегаполісу і тимчасово забути про нагальні проблеми. Прийміть розслаблюючі спа-процедури, поспостерігайте за китовими акулами, морськими дияволами та іншими представниками підводного світу Індійського океану. 

Кенія 

Тури в Кенію

Вельми несподівано, чи неправда? Якщо вам не вистачає якоїсь екзотики, і ви б хотіли вперше в житті відсвяткувати Новий рік в Африці, то коли, якщо не зараз? Національні парки рясніють представниками фауни, яких раніше можна було побачити виключно в зоопарках. Це дивовижна можливість побачити слонів, носорогів, левів, жирафів, леопардів, буйволів в їх природному середовищі існування. 

Момбаса, другий за величиною місто в Кенії, переповнена готелями на будь-який смак і колір. Тут ви зможете зайнятися такими водними видами спорту, як катання на водних лижах, гідроциклах, снорклінг, Віндсерфінг, риболовля та багато іншого. Запаморочливі дискотеки, вишукані ресторани, де подаються страви багатьох кухонь світу, казино, немов зійшли з фотографій Лас-Вегаса, чекають саме вас!