Як подорожувати з коханою людиною і не розлюбити?

Подорож з коханою людиною — звучить романтично, чи неправда? Насправді ж, весь романтичний лад розсіється суворими реаліями. Тільки уявіть, ви будете перебувати з вашим партнером 24 години на добу, всі 7 днів на тиждень.

Приїжджаючи відпочивати в нову країну, кожен з вас тимчасово позбавляється роботи, сімейних зобов'язань, абонемента в тренажерний зал та інших повсякденних справ. Багато людей стикаються зі стресовими ситуаціями та підвищеним рівнем нервозності під час подорожі.

Це може негативно позначитися на відносинах з вашим партнером. У даній статті ми поділимося порадами, як подорожувати вдвох та уникнути бажання повбивати один одного.

Компроміс — всьому голова

подорож

Кожна людина унікальна по-своєму. Не дивуйтеся, якщо ваші з коханим уявлення про подорож можуть докорінно відрізнятися. Ретельно розплануйте свою відпустку перед від'їздом і запишіть, що ви хотіли б отримати від даної подорожі. Поставте себе на місце свого коханого та спробуйте його зрозуміти.

Може бути і таке, що один партнер любить діяти суворо за планом, а другий — живе спонтанністю. Непохитні планувальники можуть включити в свій розклад вільні відрізки часу, щоб безцільно побродити по невідомих краях. Використовуйте цей час, щоб побайдикувати та забути про розпланований розпорядок дня.

Складіть план витрат

турист

Перш, ніж зайти в салон літака, кохані повинні завести розмову про бюджет. Цілком можливо, що дана тема здасться вам досить-таки педантичною, тому що особисті фінанси — тема не з найприємніших. У спільних подорожах важливо розпланувати потенційні витрати, зробивши бюджет більш прозорим.

При плануванні врахуйте вартість проживання та інші витрати на харчування, транспорт і розваги. Заздалегідь обговоріть, які заходи ви хотіли б відвідати та вартість вхідних квитків. Більш того, ви можете скласти таблицю з приблизними витратами та  поділитися нею зі своїм партнером.

Не бійтеся займатися своїми справами

відпочинок

Нічого страшного не станеться, якщо ви розділитеся на день. Припустимо, вашому партнеру подобається досліджувати історію та музеї, а вам більше до душі архітектура і центральні райони, тоді краще провести час порізно. Найпрекрасніше в спільній подорожі — це можливість поділитися своїми враженнями з коханою людиною та  почуття свободи в одиночному дослідженні нового міста.

Більш того, займаючись чимось поодинці, ви зможете «відпочити» від вічного перебування разом. Познайомтеся з мандрівниками з інших країн, дозвольте їм більше дізнатися про вашу особистість та культуру. Тільки насолоджуйтеся цим часом з розумом!

Розкажіть, що ви святкуєте

турагентство Україна

Необов'язково святкувати медовий місяць, щоб отримати додаткові пільги. Якщо це дворічна річниця після Вашого першого побачення або перша спільна поїздка за кордон, обов'язково поділіться цим. У багатьох місцях вас запитають, чи святкуєте ви щось, тому не соромтеся поділитися.

Переваги від подібних "свят" сильно відрізняються. Можливо, під час якого-небудь заходу вас виведуть на сцену або просто поаплодують в вашу честь. Поділіться своєю радістю з менеджерами готелів або ресторанів: вас обов'язково пригостять смачним вином або додатковим десертом. У готелях ви навіть зможете отримати підвищення класу обслуговування — здорово, чи неправда?

Зміни в поведінці — це нормально!

відносини

Коли ми подорожуємо поодинці або з другою половинкою, наша особистість буквально сяє від почуття щастя. Часто зустрічається і таке, що ми змінюємо наші повсякденні ритуали. Найімовірніше, ви помітите зміни в поведінці свого партнера.

Ваш партнер може здатися більш доброзичливим та відкритим до нових звершень, на які раніше він би не погодився. Це цілком природне явище, адже рутинне життя сильно відрізняється від життя в подорожах. Не варто ставити зайвих питань, прийміть нову пристрасть до життя у свого коханого або коханої.

Чим більше спільних фотографій, тим краще

спільні подорожі

Мова йде не про звичні «селфі», де ви разом корчите забавні обличчя. Так, це дуже мило, але цього недостатньо. Бажано захопити з собою професійний фотоапарат та  прикупити до неї штатив. Ми впевнені, що ви будете переглядати ці фотографії з подорожі через рік або два.

Не соромтеся просити оточуючих вас фотографувати. Фотографії з вашими втомленими обличчями після перельоту — це величезне джерело спогадів. Також ви можете фотографуватися за допомогою таймера та штатива — плюс до всього, вам не доведеться турбувати оточуючих зі своїми проханнями.

Кажіть, але і слухайте теж

партнер

Спілкування — ключ до підтримки будь-яких відносин, незалежно від того, подорожуєте ви разом чи ні. Здорово, коли партнери діляться своїми враженням або занепокоєнням, чи неправда? Але який толк, якщо у відносинах ніхто не вміє чути та слухати свого партнера?

Діліться з коханими про свої почуття, враження, плани, симпатії і навіть антипатії. Речі вашого партнера розкидані по всьому номеру готелю, а вам це не подобається? Може не морочитися та візьміть поговоріть про це зі своєю другою половинкою. Поділіться своїм занепокоєнням з даного приводу з ними та запропонуйте рішення, щоб ви змогли далі рухатися вперед — до нових звершень. Це досить легко, чи не так?

Пробуйте щось нове разом

Тури в Туреччину

Нові враження — це головна складова спогадів. При плануванні вашої спільної відпустки додайте хоча б одне заняття, яке в новину обом. Це може бути прогулянка на повітряних кулях в Туреччині, джип-сафарі по безкрайніх пустелях ОАЕ або дайвінг в Єгипті — вибирати вам.

Будьте командою

рада

Що спільного у безлічі перемог команд? Високий рівень комунікації, беззастережна довіра та повага один до одного, злагоджена робота та спільні цілі. Бажано, щоб вищевказані якості були і у вас, і у вашої другої половинки. Пам'ятайте, що ви — команда, яка готова досліджувати наш світ!

Перешкоди та непорозуміння, які можуть виникнути під час вашої спільної подорожі, відмінно підготують вас до майбутнього спільного життя. Згідно з формулою здорових відносин, ви з партнером повинні піклуватися, довіряти та поважати один одного.

Також вітаємо всіх закоханих з минулим святом! Бажаємо вам світлої та окриляючої любові, побільше щасливих моментів в житті та спільних подорожей. Любіть та будьте коханими. Назавжди ваша, команда Bronix.