Як провести 7 днів в Єгипті безкоштовно? Даруємо путівку на двох!

Бажаєте виграти путівку на двох до сонячного Єгипту взагалі безкоштовно? Та ще з перельотом та проживанням на двох — таке взагалі можливо? Це дуже легко та просто: достатньо взяти участь у нашому розіграші!

Переможця розіграшу чекає розкішний відпочинок в готелі 5* на 7 ночей. Виліт запланований на кінець травня з Києва. Це чудовий шанс провести травневі свята на мальовничому узбережжі моря! 

Більш того, переможець буде не один! Ми також розіграємо 10 сертифікатів на суму в 700 гривень, якими ви надалі зможете скористатися для бронювання туру. Подорожуйте вигідно разом з нами!

Як взяти участь у розіграші?

  1. Підписатися на акаунти @bronix.com.ua та @kompas_ukraine в Instagram.
  2. Викласти конкурсний пост до себе в сторіс на 24 години і додати напис «Хочу в Єгипет разом з @Bronix.com.ua». Не забудьте перевірити, чи активна відмітка — вона обов'язково повинна бути через «@». 
  3. Відзначити в коментарях до конкурсного посту трьох осіб — це можуть бути акаунти ваших друзів, колег, родичів та просто знайомих. Але ніяк не акаунти інтернет-магазинів, блогерів та інших відомих людей. Кількість коментарів не обмежена! Маленька підказка: чим більше — тим краще.
  4. Залишити акаунт відкритим протягом усього розіграшу. 
  5. Бути громадянином України.

Хто зможе взяти участь?

Брати участь у розіграші безкоштовної путівки до Єгипту на двох зможе будь-який громадянин України, який досяг віку — 16 років. Також важливо, щоб ваш акаунт був активним, відкритим та «живим». Щоб все було максимально чесно, в розіграші не беруть участь профілі, створені спеціально для різноманітних конкурсів та розіграшів. Іншими словами, акаунти без живих фотографій, не беруть участь. 

Коли будуть результати?

Головний переможець розіграшу буде визначений 21 травня о 20:00 за допомогою рандомайзера @lizaonair в прямому етері нашого Instagram. Хочемо побажати море, вірніше, океан вдачі, який допоможе виграти саме вам! Барвисті коралові рифи, безмежні золотисті пляжі та теплі води Червоного моря чекають саме на вас!
 

путівка в Єгипет