Єгипет: огляд кращих готелів

Єгипет - сонячна країна, де оксамитовий сезон триває цілий рік. Популярність туристичного напрямку виправдовується багатим туристичним минулим, насиченою екскурсійною програмою, високорозвиненою готельною інфраструктурою. Відпочинок в Єгипті дозволить насолодитися місцевим колоритом, старовинними традиціями, білосніжними пляжами, кораловими рифами при кращих готелях. Розвинений туристичний сектор дозволить підібрати ідеальне місце для ночівлі, відштовхуючись від різноманітних переваг, потреб. Країна наповнена п'ятизірковими мережевими готелями світових ланцюжків. Найпопулярніші готелі Єгипту зосереджені в курортних містах Шарм-ель-Шейх, Хургада, Марса-Алам.

Розглядати варіанти готелів з 2 зірками, чекаючи якісне обслуговування, недоцільно. Вибираючи готелі в Єгипті самостійно, радимо вибрати більш надійні варіанти готелів з 5 зірками і системою «Все включено». Місцевий «All-Inclusive» включає в себе триразове харчування, коктейлі на пляжі, видачу сухого пайка на екскурсії. Готелі, марковані меншою кількістю зірок, можуть обмежити місцем в їдальні або жорстким розкладом. Якщо ви летите в «країну пірамід» перший раз, настійно рекомендуємо довірити вибір готелів справжнім професіоналам своєї справи, які знають всі тонкощі, підводні камені. Спеціально для вас, наша команда склала список найбільш топових готелів Єгипту:

  • Sunrise Grand Select Montemare Resort 5*, Шарм-ель-Шейх
    Висококласний готель, заснований в 2014 році, являє собою комплекс двоповерхових будівель, поступово спускаються до прозорій воді Червоного моря. Комфортно розміщений на першій береговій лінії. Є кораловий риф, понтон довжиною в 72 метри. Привітний, завжди готовий допомогти персонал зустріне вас на цілодобовій стійці реєстрації при заселенні. Надається можливість прогулятися по доглянутої території з численними зеленими насадженнями. Доступ в Інтернет є з будь-якої точки будівлі.


     

  • Serenity Fun City 5*, Хургада
    Був побудований в 2012 році біля затоки Макаді. Готель з кожним роком поступово оновлюється. Пляж з золотистим піском простягається уздовж берегової лінії на 320 метрів. Дітям припаде до душі місцевий аквапарк, парк атракціонів, дитячий клуб в стилістиці мультфільмів Disney. Знаходиться на другий берегової лінії, регулярно курсують автобуси, які зможуть відвести туристів до облаштованого пляжу. Працюють по концепції «Ультра Все Включено»


     

  • Rixos Sharm El Sheikh 5*, Шарм-ель-Шейх
    Розмістився в самому серці міста. Готель славиться своїм мальовничим кораловим рифом, куди можна пірнути з понтона довжиною 147 метрів. На великій території присутній конференц-зал, спа-центр з широким спектром пропонованих послуг, що рясніє кількістю смачних страв шведський стіл, кілька ресторанів формату «A la carte» (по меню). Масштабна реставрація готелю була проведена чотири роки тому. Вечорами простори Rixos заповнює приємна жива музика. Діти будуть раді водних розваг всередині аквапарку, футболу на професійному полі. Цікава, що приковує увагу анімація не дозволить занудьгувати туристам.


     

  • Hilton Marsa-Alam Nubian Resort 5*, Марса-Алам.
    До кристально чистого Червоного моря з території готелю - рукою подати. Риф повний химерних коралових риб, за якими можна поспостерігати при зануренні. Готель, зроблений в нубійському стилі, підійде для всіх видів відпочинку: романтичного, сімейного, активного, що включає в себе дайвінг, снорклінг. Територія Hilton Marsa-Alam просто неосяжна: туристи пересуваються завдяки тук-тукам. Пляж з золотистим пісочком щорічно зустрічає великі потоки туристів.


     

  • Coral Sea Sensatori Resort 5*, Шарм-ель-Шейх
    Сучасний готель з величезною упорядкованою територією, різноманітними ресторанами, білосніжним пляжем протяжністю в 650 метрів, прекрасним сервісом. Основна будівля складається з п'яти поверхів, є окремі дво-триповерхові корпуси, які спускаються каскадом до прозорого Червоного моря. Обслуговуючий персонал відрізняється своєю чуйністю, готовністю завжди допомогти. Кораловий риф - плюс даного готелю. Є променад, що ідеально підходить для вечірніх прогулянок, ранкових пробіжок.


     

  • Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi Bay 5*, Хургада
    Курортний готель, на території якого розміщений великий комплекс басейнів, барвистим кораловим рифом, доглянутий пляж з золотавим піском. Місні номери оснащені великими плазмовими телевізорами, безпечними сейфами, зручними ліжками, добре працюють кондиціонерами. Великим плюсом готелю є наявність кавоварки або чайника в номері.


     

  • Steigenberger Coraya Beach 5*, Марса-Алам
    Курортний готель, призначений лише для дорослих, розташований у картинній затоці Корая. На території є парова лазня, спа-центр, власний пляж з шезлонгами, парасольками, рушниками, при якому працює школа дайвінгу. Місцеві комфортабельні номери зі своєю терасою зроблені в марокканському стилі з характерним богемним шиком, парою-трійкою екзотичних штрихів.


     

  • Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*, Шарм-ель-Шейх
    Сучасний готель з чудовим панорамним видом на могутні Синайські гори. Територія викликає прихильність до себе туристів своїми різноманітними басейнами, упорядкованою територією з чудовою інфраструктурою, великою кількістю ресторанів, барів, пишним садом. Місні номери виконані за всіма сучасними канонами. Спа-центр надає широкий діапазон косметичних послуг.


     

У цьому списку були зібрані найкращі готелі в Єгипті, з цінами на тури в Єгипет ви зможете ознайомитися на нашому сайті. Досить залишити заявку на зворотний дзвінок: наші менеджери оперативно з вами зв'яжуться, проконсультують з усіх питань.