Як заощадити на готелях Дубая

Об'єднані Арабські Емірати займають лідируючу позицію в багатьох рейтингах. Це одна з найбільш розвинених країн, де туристи відчувають себе комфортно і безпечно. Ми вирішили розповісти вам все про готелі емірату Дубай і розкрити секрети бюджетного відпочинку. Вибирайте найкраще!

Дубаї - сонячний курорт, який славиться багатим вибором готелів, туристичною інфраструктурою, кращими піщаними пляжами. При правильному пошуку турів можна урвати путівку в пляжні готелі Дубая "все включено" за найнижчими цінами. Про це детальніше.

Готелі Дубая all inclusive дорожче, ніж готелі, розташовані в центрі міста. Чим далі віддаленість від пляжу, тим дешевше.

Як заощадити на готелях Дубая "все включено"?

Почніть планувати поїздку за пару місяців до дати вильоту. Таким чином можна заощадити до 40% на проживанні в популярних готелях. Готельєри роблять знижки туристам, які вибирають їх готелю заздалегідь.

ОАЭ отдых отзывы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дізнавайтеся більше про акції. Курортні комплекси ОАЕ люблять влаштовувати акційні пропозиції. Наприклад, діти до 12 років відпочивають безкоштовно, безкоштовне проходження ПЛР-тесту. Кожен готель робить своє вигідне спецпропозиція, від якої важко відмовитися. Адже здорово, коли діти проживають абсолютно безкоштовно.

Не зациклюйтеся на певної дати вильоту. Ціна на тури в ОАЕ змінюється в залежності від дати. Використовуйте гнучкий графік цін. Часом урвати путівку в готелі Дубай 5 зірок All inclusive можна за ціною авіаквитка. Це правило відмінно працює в міжсезоння.

Відстежуйте відмовні тури і гарячі путівки. Буває, що турист не може вилетіти за кордон. Такі тури продаються за найнижчою ціною.

Кращі готелі Дубая "все включено"

Саме ці готелі підкорили серця туристів. Гості готелів залишилися задоволені відпочинком і відзначили високий сервіс обслуговування. Якщо ви мрієте про безтурботне відпустці, то ці варіанти для вас.

  • Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa

Невелике курортне спа-готель, який знаходиться поблизу емірату Дубай. Територія комплексу настільки велика, що можна зустріти диких тварин. Вони гуляють по піщаній пустелі. Арабські мотиви, картини, дизайн номерів - східна казка.

  • Rixos The Palm Dubai

Елітний курорт, розташований посеред острова Пальма Джумейра. Світлі, просторі, сучасні номери, білосніжний пляж, невеликий, як пудра, пісок - райське місце для неповторного відпустки. Один з найпопулярніших пляжних готелів.

  • JA Palm Tree Court

Курорт славиться пишними садами, просторим пляжем, високим рівнем обслуговування. Ідеальне місце любителям тихого часу. Тільки кращий сервіс за прийнятними цінами. Ваші діти будуть завжди зайняті справою разом з кваліфікованими аніматорами.

  • JA Beach Hotel

Заслуговує уваги мандрівників. Готель отримала нагороду "safe travel", створивши всі умови для безпечного проведення часу. З вікон номерів відкривається мальовничий вид. Вечорами приємно спостерігати захід всією сім'єю. Для дітей працює міні-клуб, відкриті водні гірки.

  • Tulip Inn Hotel Apartments-Al Qusais

Цей варіант підходить бюджетному туристу. Створені всі умови для сімейного подорожі, відпочинку на морі без турбот. Концепція харчування дозволяє забути про підготовку для маленьких туристів. На шведському столі є спеціальне дитяче меню.

  • City Seasons Hotel Dubai

Хіт продажів серед любителів розміреного відпочинку. City Season знаходиться недалеко від метро. Дістатися до торгового центру або пам'ятки не складе труднощів. Цей варіант сподобається тим, хто любить рух, а також хоче познайомитися з містом.

  • The Retreat by Sofitel

Це перший оздоровчий курорт, який знаходиться прям біля узбережжя. Просторі кімнати, сучасні технології, панорамний вид - далеко не всі принади. При будівництві були використані тільки природні матеріали: дерево, камінь. Справжня ідилія з природою.

Плюси і мінуси готелів в Дубаї "все включено"

Отдых ОАЭ цены

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відпочинок в Дубаї "все включено" - це світ безтурботності, легкості, комфорту. Не потрібно думати, де забронювати столик і чим нагодувати дітей. Шведський стіл сповнений страв на будь-який смак, а спеціальне дитяче меню спрощує життя.

Головний плюс системи - напої, їжа без обмежень. ОАЕ мусульманська країна, де не можна купити алкоголь в будь-якому супермаркеті. All inclusive вирішує цю проблему, пропонуючи туристам алкогольні напої на території готелю.
З додаткових бонусів - це снек бари біля басейнів і моря, безкоштовний міні-бар, відвідування spa-центру, саун без обмежень, надання лежаків на узбережжі, міні-клуб для дітей і підлітків. Все включено зробить відпочинок без турбот. Пориньте в райський відпочинок.

Явних мінусів немає, але будьте готові, що готелі з такою системою обходяться дорожче. Саме тому краще бронювати готелі в Дубаї "все включено" заздалегідь. Так їх ціна буде дорівнювати вартості бюджетного готелю на основі сніданку.