Топ 7 кращих місць для відпочинку

Планета Земля насичена барвистими пейзажами: могутні піки гір, райські пляжі з бірюзовою водою, дивовижні водоспади ... Бувалі мандрівники часом задаються важливим питанням - де відпочити?

Красивые места для отдыха

Одних туристів цікавить багате історичне минуле зі збереженими пам'ятками, друге - бронзовий загар, отриманий від довгоочікуваного відпустки на білосніжних пляжах, третє - можливість зайнятися водними видами спорту, четверте - шопінг. Наша команда зібрала список найкрасивіших місць в світі, які створені для чарівного відпочинку, обов'язкових до відвідування:

Барселона, Іспанія

Столиця Каталонії, необоротно закохує в себе з першого погляду, є одним з найпопулярніших місць для відпочинку. У давнину місто служив давньоримським портом. У Барселоні завжди сонячно: 300 іспанських днів з 365 є сонячними. Багата культурна спадщина простежується в архітектурних творах мистецтва Старого міста, зведеними справжнісіньким генієм - Гауді. Середньовічні споруди в готичному стилі створюють яскравий контраст на тлі експериментальних будівель музеїв сучасного мистецтва. Барселону можна легко прозвати унікальним музеєм під відкритим небом: буквально кожен камінь місцевих вузьких вуличок особисто відчув минулі історичні епохи. Край заряджає мандрівників з усього світу особливим творчим потенціалом, новими амбіціями, шаленим зарядом енергії - одним словом, надихає. Барселона має не тільки широким спектром культурних пам'яток, а й чудовими піщаними пляжами, упорядкованими усіма зручностями для комфортного відпочинку.

Популярные места для отдыха

Балі, Індонезія

Мрія будь-якого мандрівника. Острів приваблює величезні туристичні потоки своїми мальовничими ландшафтами, густими тропічними джунглями, білосніжними пляжами, немов зійшли з картинки рекламних кампаній. Комбінація екзотики і блакитно чистого моря надає курорту якоїсь особливості. Балі - одне з кращих місць для відпочинку на морі, куди більшими потоками з'їжджаються серфінгісти, дайвери, аматори водних видів спорту. Острів, що омивається Індійським океаном, надає комфортні умови для пляжного відпочинку: білосніжний пісок, упорядковані пляжі, бірюзова гладь води. Крім цього, екскурсії по старовинних храмів продемонструють культурне багатство краю.

Экзотические места для путешествий

Міконос, Греція

Один з найвідоміших островів грецького архіпелагу, розташованому на узбережжі Егейського моря. Ідеально підходить для відпочинку з дітьми. Сезон починається з кінця травня, протягуючись до початку вересня. Пагорби невисоких розмірів, на яких органічно виглядають білосніжні будинки - ця мальовнича картина доповнюється блакитно чистим морем, великою кількістю католицьких церков. Південь острова сповнений упорядкованими пляжами з відливає золотом піском. Курорт надає широке розмаїття можливих розваг: заняття активними видами водного спорту, відвідування візантійських церков, отримання ідеального бронзового засмаги на місцевих пляжах.

Тихое место для отдыха

Париж, Франція

Будь-який поважаючий себе мандрівник побував у французькій столиці хоча б раз. Паризькі бульвари, просочені ароматом смажених каштанів, ароматну каву з круасаном, як класичний варіант сніданку, що снують всюди закохані парочки і молодята ідеально описують місто. Величезні потоки туристів, які відстоюють черги в знаменитому Луврі, черговий раз доводять, що Париж - найкраще місце в світі для подорожей, які відмінно допоможуть надихнутися новими ідеями, закохатися в життя. Замовити власний портрет у вуличного художника, пройтися по бутіках високої моди, відвідати відомі пам'ятки, музей сучасного мистецтва - обов'язкова умова подорожі до французької столиці.

Лучшие места для путешествий

Мальдівські острови

Самий справжній діамант Індійського океану. Край, який є найкращим островом для відпочинку, радо зустрічає мандрівників кілометровими білосніжними пляжами з теплою океанської водою, почуттям самітності і спокою, висококласним сервісом. Багатий підводний світ з широким розмаїттям коралів, маленькими химерними рибами щорічно приваблює дайверів, аквалангістів з усього світу. Мальдіви є чудовим місцем для проведення свого весілля: акомпанементом для об'єднання двох закоханих сердець послужить шелест кокосових пальм, заспокійливий шум хвиль. Влаштований пікнік зі своєю другою половинкою на незаселених островах, що зберегли первісний вигляд, відкладеться у вашій пам'яті надовго.

Места для отдыха летом

Мілан, Італія

Світова столиця шопінгу, що демонструє сучасний італійський вигляд. Місто аж ніяк не є метушливим бездушним мегаполісом, душу Мілана необхідно відчути, пробувши тут певну кількість часу. В першу чергу, необхідно відвідати знаменитий Міланський собор - Дуомо, побудований в готичному стилі з властивими шпилями, численними статуями. Слово «Розкіш» є синонімом центральній частині Мілана: майже на кожному кроці можна зустріти висококласний ресторан італійської кухні, яскраві вивіски всесвітніх модних будинків.

Топ мест для отдыха

Острови Фіджі

Також входять в список найкрасивіших місць в світі, створених для комфортного відпочинку. Являє собою острівна держава з високорозвиненою туристичною інфраструктурою. Невисокі пагорби, вкриті густими тропічними лісами, блакитні лагуни з кришталево чистою водою, картинні і дуже фотографічна пляжі підкреслюють мальовничість місцевих красот. Мандрівникам надається можливість спробувати себе у водних видах спорту, укласти шлюб, піднятися на згаслі вулкани. 

Уединенные места для отдыха

Відпочити на вищевказаних курортах, які залишать безліч позитивних вражень, можна завдяки турам з Києва.